Into were appointed as lighting designers for the global headquarters building for Clarksons, one of the leading provider of integrated shipping services and based in St Katherine Dock, London.

The scheme comprised of the reception area, meeting rooms, boardroom, the ‘Ocean Club’, communal café area and outdoor terrace BBQ space.

Inside, the four-storey workspace was transformed into a flexible environment designed to enhance staff communication and wellbeing. Working environments were designed for each team and hub spaces placed on broking floors. Meeting spaces and connecting stairs between levels two and three aimed to foster staff collaboration, while on level four a staff restaurant and client suite led to a landscaped and furnished roof garden with bar, BBQ and stage.

Because Clarkson’s’ business involves entertaining, the ‘Ocean Club’ was created: a transformable space that can be high-end business lounge during the day and a lounge bar at night, with removable walls, full AV and smart lighting.

Return to
Workplace